ΓΑΛΑ

Γάλα, το Ναρκωτικό Δηλητήριο


===============================

όλη η αλήθεια για το γάλα

http://enallaktikidrasi.com/2013/11/oli-i-alitheia-gia-to-gala/
«Τα γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν κάτι που δεν περιέχει καμία άλλη τροφή: Μόλυνση!»


===================================
http://spiritscience.gr/index.php/34-2015-01-31-16-40-01/582-5-gelioi-muthoi-gia-to-gala
5 γελοίοι μύθοι που πιστεύουμε για το αγελαδινό γάλα
=============================
============================================================

Γάλα, το σύγχρονο δηλητήριο: Με τί μπορώ να το αντικαταστήσω;

=================================
15 λόγοι να σταματήσεις το γάλα
http://www.diaforetiko.gr/15-logi-na-stamatisis-na-pinis-ageladino-gala-simera-kiolas/
===================================================
http://anatropionline.gr/ΓΑΛΑ σοκαριστικά στοιχεία

Σοκαριστικά στοιχεία για το γάλα και τα γαλακτοκομικά!! Πώς καταστρέφουν την υγεία μας και πώς συσχετίζονται με τις πιο επικίνδυνες ασθένειες!!!

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα σχηματίζουν βλέννα, που καλύπτει τις πεπτικές και αναπνευστικές οδούς. Το γάλα δε χωνεύεται εύκολα, και είναι επίσης πολύ αλλεργιογόνο.
Η παστερίωση του γάλακτος καταστρέφει όλα τα ένζυμα, συμπεριλαμβανομένης της φωσφατάσης, που είναι απαραίτητη για την αφομοίωση του ασβεστίου, των μετάλλων και των βιταμινών.
Κατά την παστερίωση, το γάλα θερμαίνεται τουλάχιστον στους 115 βαθμούς Κελσίου, κάνοντας το οργανικό ασβέστιο αδιάλυτο και ως εκ τούτου πολύ δύσκολο να χωνευτεί.
*Οι θερμοκρασίες από 190 ως 230 βαθμούς Κελσίου απαιτούνται για να σκοτωθούν οι τυφοειδείς βάκιλοι, η coli, η φυματίωση και ο κυματοειδής πυρετός, αλλά οι θερμοκρασίες παστερίωσης φτάνουν μόνο τους 145 με 170 βαθμούς.
Η παστερίωση σκοτώνει μερικά ευεργετικά βακτήρια που διατηρούν τα βλαβερά βακτήρια σε έλεγχο.
Μέσα σε 24 με 48 ώρες μετά την παστερίωση, η ποσότητα των βλαβερών βακτηρίων διπλασιάζεται.
*Το αγελαδινό γάλα έχει διπλάσια πρωτεΐνη από το ανθρώπινο, γιατί ένα μοσχαράκι διπλασιάζει το βάρος του πολύ γρήγορα.
Μωρά μοσχαράκια που ήπιαν παστεριωμένο γάλα πέθαναν μέσα σε 30 ημέρες.
1) έκζεμα 2) άσθμα 3) πονόλαιμος
4) ρευματοειδής αρθρίτιδα 5) αυξανόμενοι πόνοι
Όλες αυτές οι καταστάσεις βελτιώνονται όταν εξαλείφθούν τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη διατροφή!
-Απόσπασμα από το βιβλίο Σύνολο Υγείας = Πληρότητα:
Ένα σώμα, νους και πνεύμα. Εγχειρίδιο του Δρ Keith και της Laurie Nemec
========================================================

Το ρόφημα αυτό καταστρέφει τα οστά μας, αλλά οι περισσότεροι συνεχίζουν να το καταναλώνουν

http://newsone.gr/ellada/1241018-
Το πρόβλημα είναι ότι με την παστερίωση σκοτώνονται επίσης και τα καλά βακτήρια (προβιοτικά) αλλά και μερικά θρεπτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη C και το ιώδιο. Καταστρέφονται ακόμη και τα ένζυμα του γάλατος. Αυτά τα ένζυμα που έχουν χαθεί δυσκολεύουν την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου.
Οι χώρες με τη μεγαλύτερη κατανάλωση σε γάλα έχουν και τα υψηλότερα ποσοστά οστεοπόρωσης. Μας λένε ότι το γάλα βοηθά τα κόκαλα μας να είναι γερά και υγιή, αλλά πρόσφατες μελέτες δείχνουν το αντίθετο.
Είτε είναι πλήρες, είτε με 1%, 2% λιπαρά, είτε αποβουτυρωμένο, όλα τα γάλατα περνούν από παστερίωση. Αν έχετε στο μυαλό σας υγιείς και καθαρές αγελάδες να βοσκούν στο γρασίδι όλη μέρα και που και που να παράγουν το γάλα σας, ετοιμαστείτε να αλλάξετε άποψη.
Οι αγελάδες που παράγουν το γάλα που αγοράζουμε είναι παραφουσκωμένες μια μια ορμόνη που ονομάζεται rBGH και τις κάνει να παράγουν περισσότερο γάλα. Η ορμόνη αυτή έχει απαγορευτεί στην Ιαπωνία, την Αυστραλία, τον Καναδά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά χρησιμοποιείται ευρέως στις ΗΠΑ για να αυξάνει την παραγωγή κατά 10-15%.
Το γάλα που παράγεται από τέτοιες αγελάδες περιέχει ως και 20 παυσίπονα, αντιβιοτικά και ορμόνες ανάπτυξης σε κάθε ποτήρι, ενώ μελέτες το έχουν συνδέσει με την αυξημένη ανάπτυξη όγκων και καρκίνου. Οι αγελάδες είναι ευαίσθητες και επιρρεπείς σε ασθένειες και το γάλα τους περιέχει μεγάλες ποσότητες πύον.
Εκεί ξεκινά η παστερίωση, η οποία ωστόσο δεν εγγυάται την καθαρότητα του προϊόντος. Έχουν αναφερθεί περιστατικά σαλμονέλας από παστεριωμένο γάλα – που υποτίθεται ότι είναι καθαρό.
Όταν το γάλα περνά από παστερίωση, γίνεται όξινη τροφή, δηλαδή χάνει τα φυσικά και απαραίτητα ηλεκτρόνια του. Όσο πιο πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα καταναλώνουμε, τόσο πιο μεγάλη ανάγκη έχει το σώμα μας για να διατηρεί σταθερό το επίπεδο pH.
Και το κάνει τραβώντας αλκαλικά στοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο) από άλλα μέρη του σώματος, ανάμεσα τους και τα οστά. Με τον καιρό, γίνονται πιο αδύναμα, ευαίσθητα και επιβαρύνονται με οστεοπόρωση.
==========================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου